Jak opoznic start funkcji?

pyt Q

Chodzi mi o to zeby funkcja ruszala dopiero po otwarciu strony internetowej, z ktorej ma pobrac dane?
Leszek

odp A

Chodzi mi o to zeby funkcja ruszala dopiero po otwarciu strony internetowej, z ktorej ma pobrac dane? Lech Dubrowski
PHP działa po stronie serwera "otwarcie strony internetowej" to czynność po stronie klienta/przeglądarki
serwer z klientem komunikują się na podstawie requestów HTTP, których inicjatorem jest przeglądarka Językiem programowania, który można wykonać po stronie przeglądarki jest na przykład JavaScript

odp A

PHP dzia³a po stronie serwera "otwarcie strony internetowej" to czynno¶æ po stronie klienta/przegl±darki Pozdrawiam Lemat humor z korespondencji inwestora: "zlecê wykonanie serwisu o funkcjonalno¶ci nasza-klasa, dysponujê bud¿etem 150z³" (sto piêædziesi±t z³otych polskich)
Zle sie wyrazilem. Chodzi mi mi stwierdzenie kiedy funkcja file_get_contents zakonczy dzialanie?
Leszek

odp A

PHP dzia�a po stronie serwera "otwarcie strony internetowej" to czynno�� po stronie klienta/przegl�darki
Zle sie wyrazilem. Chodzi mi mi stwierdzenie kiedy funkcja file_get_contents zakonczy dzialanie?
Lech Dubrowski
kompilator PHP czeka z wywołaniem kolejnej funkcji aż do zakończenia file_get_contents więc odpowiedź brzmi "tuż za średnikiem"

Dodaj odpowied¼

Tytu³:

Mail: (w celu weryfikacji posta)