Jaki mailing soft w PHP?

pyt Q

Witam,
Czy ktoś z Was mógłby polecić mi jakąś prostą, darmową aplikację do mailingu?
Wymagania: - możliwość importu danych odbiorców maili z pliku - treść maila w HTML - możliwość łatwego dodawania załączników - raport z wysyłki
W zasadzie bardzo małe wymagania i potrzebuję właśnie jakiegoś samodzielnego (nie cześci jakiegoś CMS-a), prostego (do obslugi dla srednio kumatej osoby) oprogramowania w PHP do zainstalowania na serwerze dla małej firmy wysyłającej czasem jakieś informacje swoim klientom.
p.s. dlugo myslalem nad wyborem grupy, moze srednio trafiona, ale nic lepszego mi do glowy nie przyszlo
Pozdrawiam, Marcin

odp A

Witam,
Marcin pisze:
spamerom mowimy nie

odp A

Marcin pisze:
Witam,
spamerom mowimy nie
bohateur
Nie to chyba powiedziales swojej inteligencji. Nozem kuchennym mozna wypruc flaki 10 staruszkom i kroic chleb. Ja pytam sie o rozwiazanie, spamerem nie jestem, firma chce wysylac maile swoim klientom, ktorzy potrzebuja informacji dotyczacych zmian prawnych w prowadzonej przez nich dzialalnosci i chca - nawet nie biernie wyrazaja zgode, a osobiscie prosza o ich wysylanie. Czemu od razu myslisz, ze chce spamowac? To, ze nikt nic nie odpisal rozumiem, ale gowniarskiej odzywki w Twoim wydaniu nie bede tolerowal. Spadaj szczylu co sie nawet nie podpisuje pod tym co pisze.
Marcin Klusiński

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)