PHP frameworki co wybrać.

pyt Q

Dnia Tue, 12 Feb - (PST), bwx :
Symfony super ale strasznie wolna ta implementacja ORM w wykonaniu Propela, Zend super ale nie ma wsparcia dla AJAXA,
Też mi problem. Za to ma dziesiątki innych pożytecznych rzeczy.
Jednak za ten pomysł z formularzami w 1.5 bym ich zastrzelił
-- Borys Pogoreło borys(#)leszno,edu,pl Czemu ? Te formularze to chyba fajna rzecz tylko, że rozumiem ta wersja 1.5 to jakaś beta tak ?
pozdrawiam,
bw

odp A

On -02-13, bwx
[]
Niestety w każdym znalazłem coś co powoduje, że ciągle nie mam swoje typu.
Symfony super ale strasznie wolna ta implementacja ORM w wykonaniu Propela,
Symfony w obecnej wersji uzywa Propel 1.2 Jest możliwość przejścia na Propel 1.3 i korzystania z PDO, co daje bardzo dużego kopa.
trac.symfony-project.com/wiki/sfPropel13Plugin
Jak dla mnie Symfony ma bardzo dużego plusa za AdminGenerator. :)
-- Wojciech Bańcer post.pl
Dzięki spróbuję z Propelem 1.3 bw

odp A

Jednak za ten pomysł z formularzami w 1.5 bym ich zastrzelił
Czemu ? Te formularze to chyba fajna rzecz tylko, że rozumiem ta wersja 1.5 to jakaś beta tak ?
Ale na litość, nie w takiej postaci. Każdy większy formularz to będzie tablicosieczka w której ostatecznie nikt się nie połapie. A ci jeszcze chcą to upychać w plikach INI.
Tak.

odp A

Nie przesadzaj. Jakie znaczenie ma imienny podpis w takiej dyskusji? Dyskusja od początku do końca może toczyć się tutaj, po co Ci e-mail czy nazwisko postującego? Ty za mało spamu dostajesz? Gzy
Nie mam zaufania do kogoś, kto anonimowo "gorąco coś poleca" (i daje linka), nie podając przy tym żadnych argumentów - to właśnie kojarzy mi się ze spamem Oczywiście to moja subiektywna opinia.

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)