Fckeditor - toolbars

pyt Q

Witam Nie moge sie zorientowac jak uproscic domyslny toolbars. W jakim pliku znajduja sie elementy? Probowalem w js ale nie bylo efektow. Przegladalem dokumentacje ale jest dla mnie malo czytelna :( BH

odp A

Witam Nie moge sie zorientowac jak uproscic domyslny toolbars. W jakim pliku znajduja sie elementy? Probowalem w js ale nie bylo efektow. Przegladalem dokumentacje ale jest dla mnie malo czytelna :( BH Friday 21 of December BH napisał(a):
plik fckconfig.js, w tablicy FCKConfig.ToolbarsSets[], ale mnie sie nei udalo to zrobic za pierwszym raqze, tak jak by przegladarka trzymala zaladowane pliki js w pamieci i z nich korzystakla, nie czytala z serwera plikow.

odp A

Witam Nie moge sie zorientowac jak uproscic domyslny toolbars. W jakim pliku znajduja sie elementy? Probowalem w js ale nie bylo efektow. Przegladalem dokumentacje ale jest dla mnie malo czytelna :( BH
Demo -> Sample 03.
Z powazaniem,

odp A

Nie moge sie zorientowac jak uproscic domyslny toolbars. W jakim pliku znajduja sie elementy? Probowalem w js ale nie bylo efektow. Przegladalem dokumentacje ale jest dla mnie malo czytelna :(
Demo - Sample 03.

lub tez: $oFCKeditor->ToolbarSet = 'Basic';

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)