APTANA pluginy

pyt Q

Witam
Przepraszam, ze troche NTG, ale w sumie chyba tylko na webowych forach moge uzyskac odpowiedz.
Czy jest plugin obslugi ANSI C do APTANY? poszperalem po googlach i nie ma nic poza WEBowym wsparciem, ale nie chce mi sie wierzyc, ze APTANA nie ma pluginow wspierajacych jezyki kompilowane.
Byłbym wdzięczny za jakieś namiary.
Pozdrawiam Reeno

odp A

Witam
Przepraszam, ze troche NTG, ale w sumie chyba tylko na webowych forach moge uzyskac odpowiedz.
Czy jest plugin obslugi ANSI C do APTANY? poszperalem po googlach i nie ma nic poza WEBowym wsparciem, ale nie chce mi sie wierzyc, ze APTANA nie ma pluginow wspierajacych jezyki kompilowane.
Byłbym wdzięczny za jakieś namiary.
Reeno pisze:
Aptana to właściwie Eclipse, więc może poszukaj IDE dla C z Eclipsa.

odp A

Aptana to właściwie Eclipse, więc może poszukaj IDE dla C z Eclipsa.
No wlasnie nowa wersja Eclipse nie wspiera np. PHP, nie wiem dokladnie ale chyba trzeba cos tam wykupic. Aptana jest calkiem free i dlatego szukam plugina do niej.

odp A

On 3 Lut, 11:18, "Radek N." Aptana to właściwie Eclipse, więc może poszukaj IDE dla C z Eclipsa.
No wlasnie nowa wersja Eclipse nie wspiera np. PHP, nie wiem dokladnie ale chyba trzeba cos tam wykupic. Aptana jest calkiem free i dlatego szukam plugina do niej.
Użytkownik Reeno napisał:
A to ciekawe. Bo używam właśnie nowej wersji i ona "wspiera" również PHP. Możesz również użyć Eclipse do pisania w C/C++. Dla ułatwienia parę linków: eclipse.org/downloads/moreinfo/compare.php eclipse.org/epp/content.php eclipse.org/cdt/downloads.php download.eclipse.org/tools/pdt/downloads/index.php?release=R
Eclipse też jest całkiem free.

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)