Witam
Przepraszam, ze troche NTG, ale w sumie chyba tylko na webowych forach moge uzyskac odpowiedz.
Czy jest plugin obslugi ANSI C do APTANY? poszperalem po googlach i nie ma nic poza WEBowym wsparciem, ale nie chce mi sie wierzyc, ze APTANA nie ma pluginow wspierajacych jezyki kompilowane.
Byłbym wdzięczny za jakieś namiary.
Pozdrawiam Reeno
APTANA pluginy
Witam
Przepraszam, ze troche NTG, ale w sumie chyba tylko na webowych forach moge uzyskac odpowiedz.
Czy jest plugin obslugi ANSI C do APTANY? poszperalem po googlach i nie ma nic poza WEBowym wsparciem, ale nie chce mi sie wierzyc, ze APTANA nie ma pluginow wspierajacych jezyki kompilowane.
Byłbym wdzięczny za jakieś namiary.
Reeno pisze:
Aptana to właściwie Eclipse, więc może poszukaj IDE dla C z Eclipsa.
Aptana to właściwie Eclipse, więc może poszukaj IDE dla C z Eclipsa.
No wlasnie nowa wersja Eclipse nie wspiera np. PHP, nie wiem dokladnie ale chyba trzeba cos tam wykupic. Aptana jest calkiem free i dlatego szukam plugina do niej.
On 3 Lut, 11:18, "Radek N." Aptana to właściwie Eclipse, więc może poszukaj IDE dla C z Eclipsa.
No wlasnie nowa wersja Eclipse nie wspiera np. PHP, nie wiem dokladnie ale chyba trzeba cos tam wykupic. Aptana jest calkiem free i dlatego szukam plugina do niej.
Użytkownik Reeno napisał:
A to ciekawe. Bo używam właśnie nowej wersji i ona "wspiera" również PHP. Możesz również użyć Eclipse do pisania w C/C++. Dla ułatwienia parę linków: eclipse.org/downloads/moreinfo/compare.php eclipse.org/epp/content.php eclipse.org/cdt/downloads.php download.eclipse.org/tools/pdt/downloads/index.php?release=R
Eclipse też jest całkiem free.