mailing

pyt Q

foreach ($bazaemail as $email) { mail($email,$subject,$body,$headers); $i++; }
echo "Statystycznie wysano $i emaili";
:) a ja chcialbym spytac z innej beczki. wysylam przez phpmailera link do aktywacji konta i nie zawsze do wszystkich e-maile dochodza, ktora z metod w phpmailerze jest najpewniejsza ? * Method to send mail: ("mail", "sendmail", or "smtp").
Żadna, polecam poczytać jak działa wysyłanie mejli. To, że nie dochodzą może być spowodowane setkami różnych rzeczy, czy jeśli wiesz, że mejl nie dotarł, albo coś się stało przy wysyłaniu, to nie możesz go wysłać raz jeszcze?
szymon

odp A

echo "Statystycznie wys³ano $i emaili";
:) a ja chcialbym spytac z innej beczki. wysylam przez phpmailera link do aktywacji konta i nie zawsze do wszystkich e-maile dochodza, ktora z metod w phpmailerze jest najpewniejsza ? * Method to send mail: ("mail", "sendmail", or "smtp").
albert :
smtp przez dobry serwer mailowy.
wer

odp A

echo "Statystycznie wys�ano $i emaili";
albert
ja bym zapytał swojego admina od poczty, wróć przecież nie będę pytał sam siebie, czyli bym zajrzał w logi a przynajmniej do skrzynki nadawcy, z której wysyłasz mailing.

odp A

Lemat pisze: Xan
Witam, szukam jakiegoś dobrego darmowego skryptu do rozsyłania maili z trackerami, statystykami coś podobnego do openX (zarządzanie reklamami) . Znalazłem sporo tego ale przeważnie same komercyjne a te darmowe co znalazłem to szkoda gadać.
echo "Statystycznie wysłano $i emaili";
faktycznie jest bardzo podobne do openX !
Xan
czepiasz się mało znaczących szczegółów! :)

Dodaj odpowied¼

Tytu³:

Mail: (w celu weryfikacji posta)