szukam programistówdużych portali www

pyt Q

Do nowego pomysłu czyli zrobienia duzego portalu szukam projktantow programistow. Poszukuje ludzi ktorzy albo pracowali przy projektach typu zumi, gratka, czy wieksze serwisy portalowe, albo tez maja wystarczajaco wiedze i ambicje by podjac sie nowego projektu. Oczekiwania to: bardzo dobra znajomość PHP5 (OOP), znajomość relacyjnych baz danych, znajomość przynajmniej jednego frameworka, znajomość (X)HTML, CSS i JavaScript, znajomość systemów kontroli wersji (CVS, SVN). Oferty prosze slac na priv
Pozdr. M.

odp A

Do nowego pomysłu czyli zrobienia duzego portalu szukam projktantow programistow. Poszukuje ludzi ktorzy albo pracowali przy projektach typu zumi, gratka, czy wieksze serwisy portalowe, albo tez maja wystarczajaco wiedze i ambicje by podjac sie nowego projektu. Oczekiwania to: bardzo dobra znajomość PHP5 (OOP), znajomość relacyjnych baz danych, znajomość przynajmniej jednego frameworka, znajomość (X)HTML, CSS i JavaScript, znajomość systemów kontroli wersji (CVS, SVN). Oferty prosze slac na priv foka
po pierwsze przypatrz się mojej stopce po drugie Nie Ta Grupa - pl.praca.oferowana po trzecie osoba prywatna, która w tej chwili jesteś nie ma szans na samodzielne zdobycie kapitału potrzebnego na odpalenie sajtu takiej rangi a jeżeli reprezentujesz firmę, to zazwyczaj podaje się jej nazwę aby można było udzielić jej zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Czyli o procesach rekrutacji pracowników wiesz bardzo mało, czyli nie reprezentujesz firmy a swoją osobę, czyli patrz moja stopka. CBDO.

odp A

po pierwsze przypatrz się mojej stopce po drugie Nie Ta Grupa - pl.praca.oferowana po trzecie osoba prywatna, która w tej chwili jesteś nie ma szans na samodzielne zdobycie kapitału potrzebnego na odpalenie sajtu takiej rangi a jeżeli reprezentujesz firmę, to zazwyczaj podaje się jej nazwę aby można było udzielić jej zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Czyli o procesach rekrutacji pracowników wiesz bardzo mało, czyli nie reprezentujesz firmy a swoją osobę, czyli patrz moja stopka. CBDO. -- Pozdrawiam Lemat

Tzw. Przyjebywacz się pospolity do teści wszelkiego rodzaju. Ogłoszenie o pracę zawsze mile widzane. Nie wiesz nic a chrzanisz jakbyś miał kryształową kulę. EOT. Nie odpowiem na Twoje wypociny. Będę się tylko uśmiechał.

odp A

Ogłoszenie o pracę zawsze mile widzane. El_Kadafi :

A ty jak szukasz pracy to nie potrafisz wejść na odpowiednią grupę lub jeden z kilkunastu już chyba teraz portali z ogłoszeniami pracy (niektóre ukierunkowane na IT)? W czym problem? Czy na forum.pl/doc/news-pl-faq.3.html w opisie grupy pl.comp.lang.php widzisz coś o ogłoszeniach? To teraz rusz wyobraźnią i pomyśl, jak za Twoją namową ruszają wszystkie portale typu PRACA na grupę pl.comp.lang.php i zasypują ofertami w temacie PHP. Jest tego setki - sprawdź. I weź sobie wtedy podyskutuj o programowaniu wyławiając spośród spamu wartościowe wątki. Nie róbmy śmieciowiska. Po to jest podział tematyczny grup żeby był porządek.

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)