Do nowego pomysłu czyli zrobienia duzego portalu szukam projktantow programistow. Poszukuje ludzi ktorzy albo pracowali przy projektach typu zumi, gratka, czy wieksze serwisy portalowe, albo tez maja wystarczajaco wiedze i ambicje by podjac sie nowego projektu. Oczekiwania to: bardzo dobra znajomość PHP5 (OOP), znajomość relacyjnych baz danych, znajomość przynajmniej jednego frameworka, znajomość (X)HTML, CSS i JavaScript, znajomość systemów kontroli wersji (CVS, SVN). Oferty prosze slac na priv
Pozdr. M.
szukam programistówdużych portali www
Do nowego pomysłu czyli zrobienia duzego portalu szukam projktantow programistow. Poszukuje ludzi ktorzy albo pracowali przy projektach typu zumi, gratka, czy wieksze serwisy portalowe, albo tez maja wystarczajaco wiedze i ambicje by podjac sie nowego projektu. Oczekiwania to: bardzo dobra znajomość PHP5 (OOP), znajomość relacyjnych baz danych, znajomość przynajmniej jednego frameworka, znajomość (X)HTML, CSS i JavaScript, znajomość systemów kontroli wersji (CVS, SVN). Oferty prosze slac na priv
foka
po pierwsze przypatrz się mojej stopce po drugie Nie Ta Grupa - pl.praca.oferowana po trzecie osoba prywatna, która w tej chwili jesteś nie ma szans na samodzielne zdobycie kapitału potrzebnego na odpalenie sajtu takiej rangi a jeżeli reprezentujesz firmę, to zazwyczaj podaje się jej nazwę aby można było udzielić jej zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Czyli o procesach rekrutacji pracowników wiesz bardzo mało, czyli nie reprezentujesz firmy a swoją osobę, czyli patrz moja stopka. CBDO.
po pierwsze przypatrz się mojej stopce po drugie Nie Ta Grupa - pl.praca.oferowana po trzecie osoba prywatna, która w tej chwili jesteś nie ma szans na samodzielne zdobycie kapitału potrzebnego na odpalenie sajtu takiej rangi a jeżeli reprezentujesz firmę, to zazwyczaj podaje się jej nazwę aby można było udzielić jej zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Czyli o procesach rekrutacji pracowników wiesz bardzo mało, czyli nie reprezentujesz firmy a swoją osobę, czyli patrz moja stopka. CBDO. -- Pozdrawiam Lemat
Tzw. Przyjebywacz się pospolity do teści wszelkiego rodzaju. Ogłoszenie o pracę zawsze mile widzane. Nie wiesz nic a chrzanisz jakbyś miał kryształową kulę. EOT. Nie odpowiem na Twoje wypociny. Będę się tylko uśmiechał.
Ogłoszenie o pracę zawsze mile widzane.
El_Kadafi :
A ty jak szukasz pracy to nie potrafisz wejść na odpowiednią grupę lub jeden z kilkunastu już chyba teraz portali z ogłoszeniami pracy (niektóre ukierunkowane na IT)? W czym problem? Czy na forum.pl/doc/news-pl-faq.3.html w opisie grupy pl.comp.lang.php widzisz coś o ogłoszeniach? To teraz rusz wyobraźnią i pomyśl, jak za Twoją namową ruszają wszystkie portale typu PRACA na grupę pl.comp.lang.php i zasypują ofertami w temacie PHP. Jest tego setki - sprawdź. I weź sobie wtedy podyskutuj o programowaniu wyławiając spośród spamu wartościowe wątki. Nie róbmy śmieciowiska. Po to jest podział tematyczny grup żeby był porządek.